Ga naar de inhoud

Coaching

Ik bied korte trajecten aan die gericht zijn op het behalen van jouw doelen. Op een actieve manier coach ik jou bij het onderzoeken welke patronen jou belemmeren en welke talenten je verder wil versterken. Dit kan zowel online als face-to-face. Dat doet ik op een empathische, warme en doortastende manier die je helpt met frisse energie aan de slag te gaan!

Werkwijze

Mijn stijl van coachen en trainen kenmerkt zich door een actieve, empathisch en doortastende manier. Ik zal je uitdagen om meer uit jezelf te halen. Ik hou van een praktische nononse aanpak waarbij je na elke sessie met frisse energie stappen kan zetten!

Een coaching traject start met een heldere coachvraag. Dit is het succes tot een succesvol coachingstraject. Tijdens de GRATIS FRESH START SESSIE maken we samen jouw coachvraag helder en je bijbehorende doel scherp! Maar je kan ook meteen een beeld krijgen van mijn werkwijze en aanvoelen hoe onze klik is!

Tijdens het traject coach ik jou door middel van prikkelende vragen, oefeningen en opdrachten. We onderzoeken de patronen die je belemmeren en de talenten die je verder wil versterken. Tussen de sessies door werk je aan uitdagende opdrachten die je helpen bij het verkrijgen van inzicht en het zetten van stappen richting je doel!

Ik ben NOBCO Senior Practitioner geaccrediteerd Coach, hou me aan de Internationale Ethische Code.  Er is ook een klachtencommissie waar je terecht zou kunnen mochten we in conflict raken. Gelukkig is dit nog nooit voorgekomen.

Wil je een idee krijgen hoe ik je kan helpen, bel me dan even!

Ik maak er graag de tijd voor!

Vragen?