Over Noor

Mijn naam is Noor van Oosterhout en ik ben NOBCO gecertificeerd en heb meerder gecertificeerde coaching opleidingen gevolgd. 

Waaronder de NONONS Coach Intensive & Expert die een NOBCO/EMCC EQA-accreditatie heeft op Senior Practitioner niveau. 

Ik ben een econome met jaren ervaring in het bedrijfsleven.  Zelf heb ik zo’n 10 jaar als manager gewerkt en daarnaast in verschillende rollen als expert op het gebied van leiderschap, teamdynamiek en persoonlijke ontwikkeling. Bij KLM heb ik een aantal  Learning & Development rollen gehad waarin ik o.a. corporate learning curricula, talent development cyclus, leiderschapstrainingen en internationale transformatie programma’s heb neergezet. Thema’s als diversiteit & inclusie, talent & persoonlijke ontwikkeling en leiderschap hebben mijn speciale aandacht.

Naast mijn eigen coaching & training praktijk FRESHCOACHING ben ik ook docent/trainer bij ICM waar ik verschillende (online) trainingen geef, zoals de NOBTRA certificeerde trainersopleiding en (post-HBO) Opleidingskunde. 

Ook zit ik in de coachpool voor de Nederlandse Zorgautoriteit en werk ik freelance als coach voor verschillende bedrijven zoals in de media, retail, adviesbureaus, transport en ICT.